Esoterika

Beran patří mezi ohnivá znamení (spolu s Lvem a Střelcem), pro která je charakteristická energie a bojovnost. Berani jsou lidé, kteří přímo srší energií a nadšením do všeho nového, co objeví. Ovšem stejně rychle, jako se dovedou pro něco nadchnout, dovedou to i opustit. Ačkoli tedy dokáží strhnout své okolí, aby zkoušelo nové věci a výzvy, málokdy se jim podaří to dotáhnout do konce.

Berani bývají charismatičtí lídři a výborně se hodí do vůdčích pozic. Svým nadšením inspirují druhé a neustále srší novými nápady. Jen neradi se nechávají čímkoli omezovat a svazovat a svoboda pro ně bývá v životě tou nejdůležitější hodnotou. Za neméně důležitou považují i pravdu – u Beranů více než u kohokoli jiného platí, že co na srdci, to na jazyku. Jejich upřímnost však někdy může zajít za hranice taktu a slušnosti. Díky své vnitřní touze po svobodě se však nenechávají svazovat běžnými škatulkami co je a co není správné a když něco považují za důležité, tvrdohlavě si za tím budou stát.

Ohnivá energická povaha Beranů je vyvažována jejich vřelou srdečností a smyslem pro humor. Když Beran miluje, miluje vroucně a vášnivě. Občas ale kolem sebe potřebuje lidi, kteří mu budou pomáhat krotit jeho oheň, neboť se mu může stát, že se jím sám popálí. Silnou stránkou Beranů je jejich rozhodnost a odvaha, slabou stránkou netrpělivost a vznětlivost.

Beran (Skopec)

placka berannarozeniny: 21.března až 20.dubna
latinsky: Aries
živel: oheň
planeta: Mars
kov: železo
barva: červená, žlutá, oranžová
slavní Berani: Vlasta Burian, Charlie Chaplin, Leonardo daVinci, Karel Kryl, Johann Sebastan Bach, Otto Bismarck
Beran ve zkratce: já, ego, energie
vlastnosti:
+
nezávislost, dynamičnost, odvaha, rozhodnost, aktivita, iniciativa, emoce, upřímnost
– arogance, prchlivost, netrpělivost, sobectví, drsnost

Kameny pro znamení Berana

Následující kameny koupíte také zde na mém e-shopu. Pro prohlédnutí nabídky stačí kliknout na fotografii kamene nebo na odkaz pod jednotlivými obrázky 🙂

hematitHEMATIT

ACHÁTACHÁT

KARNEOLKARNEOL

jaspis červenýJASPIS

DALŠÍ KAMENY

citrín, diamant, fluorit, granát, heliotrop, chalcedon, jadeit, rodochrozit, rodonit, rubín, safír, topaz

SADA KAMENŮ PRO OHNIVÁ ZNAMENÍ

sada kamenů oheňSada kamenů OHEŇ

Perfektní komunikace, rychlé dodání, krásné věci. Byl přibalený dáreček, který udělal radost dceři. Příště objednám zase, už vím, co to bude. :o)

B.K.

Vedoucí obchodu je člověk který všechno co dělá tak dělá s láskou v srdci.Určitě bych vyzvedl krásné jednání se zákazniky,to jsem jinde nezažil,moc děkuji.

Miloslav

Především velice ochotná komunikace se slečnou Lúmenn, která byla moc vstřícná, i přes komplikace z mé strany, kvůli špatně zadané objednávce. Rozhodně bych Angelum Lucis doporučila díky pozitivní zkušenosti.

Claire

Skvělá – komunikace; přehled zboží; blog, na kterém si mohu najít vše potřebné co potřebuji k některému zboží např. drahokamům – použití, nabití… Moc děkuji za tento obchod:)

Armael

Díky zkušenostem majitelky s prodávaným zbožím a jejím dlouholetým blogem, kde o spoustě nabízených produktech odborně píše mám v tento obchod velkou důvěru.

Pavel M.

K objednávce jsem obdržela i sympatický dáreček navíc. Zboží bylo pečlivě bezpečně a ekologicky zabaleno. Na faktuře bylo ručně psané poděkování za objednávku.

Gabriela M.

Určitě doporučuji všem, kdo hledají výrobky a věci, které pohladí po duši a nabijí Vás pozitivní energií. Ideální zde vybírat i dárečky pro blízké.

Eileen

    Image